Fostering use of technical spaces in higher education (HEI MAKERS)                                       

Nr. proiect: 2017-1-LT01-KA203-035231

Scopul proiectului HEI MAKERS este de a dezvolta inovatia si creativitatea printr-un parteneriat dintre institutii de învatamant superior si spatii tehnice, care sa duca la abordari trans-disciplinare si la metode noi de predare în învatamantul superior, la realizarea de resurse deschise pentru  educatie formala si non-formala, la creativitate si competente antreprenoriale mai bune pentru absolventi.

Pentru aceasta, consortiul:

HEI MAKERS va încuraja mai multe institutii de învatamant superior sa initieze colaborari cu spatii tehnice si sa regandeasca programele lor de studiu, sa foloseasca metode de instruire inovative si sa raspunda provocarilor legate de piata muncii din secolul XXI. Rezultatele proiectului vor deschide noi oportunitati de învatare prin aplicarea practica a abilitatilor antreprenoriale si de prototipare, care pot include si duce la comercializarea de noi servicii si produse, la atragerea de potentiali investitori, crearea de startup-uri si spin-off-uri globale, ducand astfel la crestere economica.

Rezultate:

Partenerii proiectului:

Pliantul proiectului: Pliant HEI Makers

Proiectul HEI MAKERS (No 2017-1-LT01-KA203-035231)  este co-finantat de programul Erasmus+, Parteneriate Strategice. Sprijinul Comisiei Europene pentru realizarea acestei publicatii nu constituie o aprobare a continutului care reflecta numai punctul de vedere al autorilor, iar Comisia nu este la responsabila pentru orice utilizare a informatiilor continute de aceasta.