cine suntem?

Despre noi

Ludor Engineering este o firmă recent înființată dar care fructifică experiența profesională a fondatorului, dr. ing. Doru Cantemir, acumulată în peste 20 de ani de activitate, atât in Romania cât și în Italia și Norvegia. Aceasta experiență, combinată cu cea a echipei și a colaboratorilor, permite furnizarea unei game complete de servicii dedicate dezvoltării sau îmbunătățirii de produse.

Suntem alături de clienții noștri atât pentru proiecte la cheie cât și pentru etape determinate ale ciclului de dezvoltare: proiectare, realizare prototip, calcule etc. De asemenea, oferim servicii de fi imprimare 3D și servicii de parteneriat în proiecte europene.

Misiune

Misiunea noastra este de a oferi servicii complete de design, inginerie, asistență tehnică și consultanță, dedicate dezvoltării sau îmbunătățirii de produse tangibile. Vrem să ajutăm clienții noștri să lanseze pe piață produse excelente în cel mai scurt timp posibil, punându-le la dispoziție atât competența noastră în dezvoltarea de produse cât și pe cea și a partenerilor noștri din toate domeniile relevante (producție, certificare, brevetare, finanțare, IT, marketing, logistică, aprovizionare etc.).

Viziune

Viziunea noastră este de a deveni partenerul preferat și furnizorul de servicii pentru companiile care doresc să lanseze produse noi sau să inoveze produsele existente, într-o manieră eficientă, riguroasă din punct de vedere ingineresc și avantajoasă economic.