Ludor Engineering este partener in proiectul A Trainers Toolkit To Foster STEM Skills Using Microcontroller Application (ROBOSTEM), finantat de UE prin programul Erasmus+, actiunea cheie KA2, Parteneriate Strategice in domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (EFP), nr. proiect 2019-1-RO01-KA202-063965. Durata totală a proiectului este de 24 de luni, de pe 10/11/2019 pe 09/11/2021, iar finanțarea totală a UE este de 140 654 euro.

ROBOSTEM urmărește promovarea abilităților STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică) prin dezvoltarea, special pentru elevi, a unor aplicații interesante cu microcontrolere.

Obiectivele proiectului sunt:

Grupul țintă al proiectului este format din profesori/traineri din domeniul educației și formării profesionale, elevi și profesioniști din companii relevante.

Următoarele rezultate vor fi create și implementate până la sfârșitul proiectului:

Parteneri proiect:

Buletine informative:

Buletin informativ nr. 1

Buletin informativ nr. 2

Urmariti proiectul pe web si Facebook.

Material realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Continutul prezentului material reprezinta responsabilitatea exclusiva a autorilor, iar Agentia Nationala si Comisia Europeana nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit continutul informatiei