Ludor Engineering este partener in proiectul Refitting Machine - Arduino expert for the recovery of obsolete machines (Refitting Machine: expert Arduino pentru recuperarea mașinilor-unelte învechite), finantat de UE prin programul Erasmus+, actiunea cheie KA2, Parteneriate Strategice in domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (EFP), nr. proiect 2019-1-IT01-KA202-007430. Durata totală a proiectului este de 24 de luni, de pe 01/12/2019 pe 30/11/2021, iar finanțarea totală a UE este de 230.036 euro.

Refitting Machine vine în continuarea eforturilor noastre către o mai largă utilizare a filozofiei ”maker”.  Proiectul urmărește să sprijine grupul nostru țintă să deprindă abilități digitale relevante pentru cele mai avansate procese utilizate în lumea ”makers” (Arduino, imprimare 3D, fabricație digitală) în vederea intrării sau întoarcerii pe piața muncii.

Obiectivele proiectului sunt:

Grupul țintă al este format din:

 Parteneri proiect:

Pliant proiect

Buletine informative

Articole

Puteti urmari proiectul si pe web.

Material realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Continutul prezentului material reprezinta responsabilitatea exclusiva a autorilor, iar Agentia Nationala si Comisia Europeana nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit continutul informatiei