Emotional intelligence included in learning by projects to improve social inclusion (MUSETEAM)

Nr. proiect: 2018-1–ES01–KA204–050530

Principalul obiectiv al acestui proiect este de a crea materiale didactice si cursuri bazate pe antreprenoriat social si metoda "Muzeul de Stiinta si Tehnologie" cu o componenta imbunatatita de inteligenta emotionala.

Scopul proiectului este îmbunătățirea inteligenței emoționale prin munca în echipă a studenților, care le permite să construiască piese sau echipamente pentru un muzeu al științei și tehnologiei față în față și / sau virtual. 

Se folosește metodologia Desing Thinking. Metoda de predare va fi învățarea bazată pe proiect, care va încuraja interacțiunea dintre oameni din punct de vedere cooperativ și în care profesorul devine ghidul procesului de instruire.

Modalitatea organizatorică a practicilor interne, cu accent pe învățare prin acțiuni, care permite dezvoltarea formării studenților într-un mediu semi-profesional al cărui principal catalizator este învățarea în colaborare între elevi.

Partenerii proiectului:

Public tinta:

Rezultate proiect

Site web proiect: http://museteam.eu/ro/

Proiectul MUSETEAM este co-finantat de programul Erasmus+, Parteneriate Strategice. Continutul acestui material nu reflecta opinia oficiala a Uniunii Europene, a Comisiei Europene si a Agentiilor Nationale. Responsabilitatea pentru informatiile si punctele de vedere exprimate in acest material revine in intregime autorilor.